Minihåndball sesongen 2020/21

03.10.2019 08:19

VELKOMMEN TIL MINIHÅNDBALL! Smile

Minihåndballen er et tilbud til alle 6-åringer, barn født 2014.

Her er det stort fokus på lek og aktivitet med ball, GØY med BALL. Smile Det være seg stafetter, aktivitetsløyper etc, som på en lekbetont måte gir barna den første kjennskapen til håndball som en morsom idrett.

Vi skal selvsagt også spille ball, og gi dem den første innføringen til selve håndballspillet, men på en veldig uhøytidelig måte.

Det er en fordel om alle barna har sin egen håndball, da klubben ikke har nok baller til utlån. Det er som regel også veldig stas med egen ball! Det er da ball i str 00 (Micro), og gjerne mykball (ikke skumball) Ball fås kjøpt hos Sport1 Strandtorget. Medlemmer i LFH09 har en egen avtale med dem, så henvis til det, så får dere der rabatter dere har rett til. Viktig å merke den godt, med navn og telefonnummer. Ellers, trenger barna et par gode sko til innendørsaktivitet og klær tilpasset aktivitet. Drikkeflaske er og fint å ha.

Nytt av året, er at det nå er mulig å melde på lag i Isbjørnserien også for 6-åringene. For vår del, vil det i så fall være snakk om to kampdager etter nyttår. Her spilles det på små baner, med 4 spillere på banen. Dette er et veldig fint tilbud, og man spiller da 3 kamper pr. kampdag. 

Sesongen avsluttes med Baldus Cup siste helgen i april 2021, der vi deltar på en oppvisningskamp. Nærmere info om dette kommer i løpet av sesongen.

Treningene vil starte opp etter høstferien, info om tid og sted kommer senere. På første trening vil dere bli møtt av Elisabeth H. Rønning, sportslig leder yngres avdeling i LFH09.

Vi håper å se mange nye ansikter i håndballhallen!

VELKOMMEN TIL OSS! Smile