Avansement i cupen for herrelaget

Kontrollert seier mot Rælingen

Onsdag kveld tok herrelaget seg videre i cupen da de beseiret Rælingen 38-16 på bortebane. 3. divisjonslaget fra Rælingen med mange tidligere Lillestrøm-gutter med god håndballerfaring startet bra, men vi tok fort kontroll over kampen og hadde god kontroll fra 10 min og utover.

Vi startet noe passivt i forsvarsspillet, men så fort vi fikk orden på det kom det mange kontring- og ankomstmål. Lagene var likt på 7-7, men etter det så vi oss aldri tilbake og løp over det litt slitne Rælingen-laget og vi gikk til pause med ledelse 21-12.

I andreomgangen fortsatte vi det gode forsvarsspillet og anført av Fredrik Kim Ødeli og Magnus Mangrud løp vi inn mange mål (de sto for halvparten av våre mål) og kontrollerte inn til seier med 38-16.

Tusen takk til Bjørn Kristiansen for bilder fra kampen

Fredrik Kim Ødeli setter inn ett av sine sju mål

Nå venter eliteserielaget Fjellhammer i 3. runde. Kampen spilles hjemme på Jorekstad. Dato for denne kampen kommer så fort vi vet. Vi håper mange tar turen til Jorekstad for å støtte gutta mot knallhard motstand.

Simen Berntsen i aksjon
Sondre Brørby Fivelsdal

Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem