Full ståhei hele helgen!

Juryen har talt! Kåringen av beste bilde, heiagjeng og fairplayprisen går til….
Husk å stemme, eller gi en tommel opp på bildene du liker. Vinnerne i hver klasse får en velfortjent overraskelse ved neste anledning.

De nominerte er

I kategorien «Beste bortepublikum» er det Heimdal og Langhus som leder an. Heimdal viste stort trøkk og synlighet på tribunen, og representerte ved nær sagt hver Heimdal kamp gjennom hele Baldus Cup. Langhus ligger hakk i hæl. Juryens begrunnelse handler om at de klarte å lage liv og røre på tribunene hver gang marked og arrangementsansvarlig var tilstede, selv om de ikke nødvendigvis var like mange i antall som Heimdal.

Beste heiagjeng

Her har juryen allerede fattet en avgjørelse. Prisen går til G16 LFH09. De representerte laget sitt svært godt gjennom hele turneringen, viste seg kraftig frem på kickoff, og brølte i salen selv når de tapte kampen. Juryens begrunnelse er at engasjement er viktigere enn seier innenfor denne kategorien.

Beste feiring

Det var flere gode feiringer, og flere vurderes kontinuerlig innenfor denne kategorien. Send ditt bilde til marked og arrangementsansvarlig hvis du har forslag utover juryens utvalgte.

Det skal nevnes at Monolitten stiller svært sterkt da de kastet seg opp på scenen for å intervjues rett etter kampen.
Men her kan det altså være muligheter for at flere kan vurderes, hvis dette informeres om.

De nominerte er:

Fairplay prisen

I denne kategorien hadde vi flere gode kandidater. Spesielt i de yngre klassene gjorde flere av lagene seg bemerket ved å være gode på å ønske hverandre lykke til før kamp. Og til å gratulere hverandre med seieren, og å takke både hverandre og publikum etter kamp. Spesielt utmerket J9, G10 og J11 seg her!

Etter kamper de ikke var fornøyde med stilte de allikevel opp til intervju, og snakket med stort engasjement om hva de synes var viktig og gøy med håndball. Og ikke minst, hva de ville gjøre av endringer foran neste kamp.

Juryen argumenterer for at det har god underholdningsverdi for publikum når man stiller opp til intervju også når ting går en i mot.

Monolitten er også representert i denne kategorien fordi de på strak arm stilte seg opp på scenen etter seier på sudden death mot Skjetten. De underholdt også hele Olympiaparken utendørs med sitt kamprop!

Ros IL er og nominert i denne kategorien på bakgrunn av at de feiret hver eneste kamp som om det skulle være en viktig seier. Argumentasjonen her går igjen ut på at det har underholdningsverdi for publikum når man både før og etter kamp gjør seg synlig for de som er tilstede. Et annet viktig poeng er at dette også er med på å engasjere motspillerne.

Vi gratulerer!

Vi gratulerer alle de nominerte. Og håper juryen vil komme til en enighet så raskt som mulig! Det er noen få med vetorett som kan forsinke prosessen. Dere vet hvem dere er! Hvis folket har noen innsigelser på nominasjonene, vær vennlig å sende inn ditt bilde, og din begrunnelse så raskt som mulig.

Tusen takk til fotograf Samuel Andersen! Husk å gi hverandre litt ekstra ros etter flere tøffe arrangementer og kamper.


Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem