Gullvinnerne av Vårens vakreste Eventyr!

Sola strålte på Baldus Cup hele helgen. Og etter en helt fantastisk turnering kan J16 flagge med GULL i årets Baldus Cup. G16 og G20 stakk av med sølvet! Og til sist, men ikke minst ble det en bronsemedalje på J14.

Endelig kunne vi feire Årets vakreste Eventyr igjen!

Jenter 16 viste lagånd og stå på vilje hele turneringen gjennom! At de stakk av med gull under helgens turnering var så fortjent som det kunne bli. Selv om Sædalen kastet godt i fra seg, var det nærmest umulig å slå hull på forsvaret til jentene. Julie Meusburger står en helt glimrende match, og sørger for at Sædalen aldri egentlig kommer helt inn i kampen.

Fantastiske feiringer!

Alle medaljevinnerne spilte noen helt suverene kamper innledningsvis. Og det ble et fantastisk øyeblikk da J16 endelig kunne slippe jubelen fullstendig løs! J14 spilte i en klasse som tilsammen spilte tilsammen 59 kamper, og er godt fornøyde med 3 plassen.

Jevne kamper for gutta

Det ble også særdeles jevne kamper for gutta! Spesielt for G16, var tapet kun på hengende håret. Innledningsvis ledet de med ett og to mål nesten hele veien mot Korsvoll. Men mot slutten bommer de dessverre på noen sjanser som viser seg å bli avgjørende for sluttresultatet. Etter en to minutters utvisning henger gutta allikevel godt med, og de har blant annet en lobb fra kanten som treffer tverrligger som så vidt går utenfor. Selv om gutta lå foran med to mål store deler av kampen, begynner Korsvoll å dra innpå når de utligner til 7 – 7. Korsvoll ender med å avgjøre kampen med 9 mål mot G16 sine 8.
– Vi bommer på noen avgjørende sjanser, og sliter med langskuddene til motstanderen, meddeler trener Stein Erik Uhlen.

Godt å se gutter 20 på banen!

Selv om det nesten ble litt for nære på for gutta i dag, var det det godt å se G20 på banen igjen. I semifinalen møter de Toten Håndballklubb, og blant annet Edvard Rorgemoen trumfer gjennom treffsikre scoringer og straffer, og sørger for en solid 9 – 6 seier til LFH09. I finalen møter de Langhus som dagen før hadde slått dem knepent 16-15. Dessverre må de nok en gang se seg slått av Langhus som må sies å stille svært sterkt under årets Baldus Cup! Sluttresultatet ender med 9 – 13 og seier til Langhus.

Gratulerer så mye med en vellykket turnering

Årets og Vårens vakreste Eventyr ble en stor suksess! Vi gratulerer og takker alle involverte som virkelig stod på for å sette Baldus Cup tilbake på kartet. Etter diverse pauser, utsettelser og nedstengelser var det helt herlig å endelig få slippe håndball-jubelen løs igjen!
Flere bilder kommer.

Og hurra for minihåndball. Som hadde sin aller første oppvisningskamp!

Det er viktig å feire hverandre litt ekstra noen ganger. La oss gi et ekstra hurra til gulljentene, som virkelig rulet under Baldus Cup i helgen!

Tusen takk for en formidabel innsats av spillere, trenere, publikum, heiagjenger og frivillige!

Det er ikke hver dag man vinner Baldus Cup si!

Fotograf: Samuel Andersen.


Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem