J16 klare for BRING

J16 hadde i helgen hjemme arrangement i kvalifiseringen til Bringserien 2022/2023.

Laget startet med kamp mot Nore Neset på lørdag, og etter en solid 1 omgang så gikk laget til pause med en solid 12-6 ledelse. Jentene hadde full kontroll i andre omgang og sluttresultatet ble 25-17. Toppscorer for LFH09 i kampen ble Ida Grimsrud Steinslien med 6 scoringer

Lørdag kveld ble andre kamp i kvalifiseringen spilt og denne gangen var det Molde HK som stod på motsatt side av banen. Kampen ble jevnspilt og spennende hele veien. Lagene fulgte hverandre som skygger i hele første omgang og Molde HK ledet ved pause 15-14. Andre omgangen ble på samme måte, da lagene fulgte hverandre tett, men våre jenter tok et lite initiativ i kampen og kom seg opp i en 3 måls ledelse flere ganger. Med 7 minutter igjen økte Annélia Danica Tomovic til 24-21 for våre jenter, og selv om Molde kom med en sluttspurt så holdt våre jenter unna og vant kampen 25-24. Toppscorer i denne kampen ble igjen Ida Grimsrud Steinslien med 7 scoringer, tett fulgt av Iben Aune med 6 scoringer.

Resultatet innebar også at J16 kvalifiserte seg for Bringserien allerede før siste kamp mot Bækkelaget Elite på Søndagen. Da disse lagene entret banen på Jorekstad var det bare æren og kampen om førsteplassen i kvalifiseringen som stod på spill.

I første omgangen av kampen fulgte lagene hverandre tett gjennom hele omgangen og Bækkelaget Elite hadde ledelsen ved pause med 8-10. I starten av andre omgang startet Bækkelaget klart best og kom seg opp i en 5 måls ledelse med 8-13. Bækkelaget Elite beholdt føringen gjennom omgangen og etter 16 minutter var stillingen 12-17 til bortelaget. Tiltross for en solid innsats fra våre jenter så ebber kampen ut med seier til Bækkelaget med 15-20. Vi gratulerer Bækkelaget med seier og plass i Bringserien sammen med våre jenter.

Hovedtrener Magnar Johansen sier følgende om helgens innsats: Knallbra innsats fra hele gjengen. Det er tøft og brutalt, men jentene gjorde jobben mot gode motstandere. Vi ser frem til mange spennende kamper i Bring gjennom vinteren- BRING IT ON


Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem