Lørdag spilles damenes siste hjemmekamp! Søndag er årets viktigste kamp for herrene på bortebane.

Vi håper at flest mulig tar seg turen til Jorekstad og heier litt ekstra på damene deres siste kamp på hjemmebane i år. For de som har tenkt seg til Melhus er det muligheter for å sitte på med bussen hjem. Klubben spanderer billettene begge disse kampene! Så her er det bare å slenge seg med.

Herlig engasjement blant de yngre!

Etter flere takknemlige tilbakemeldinger etter årets Baldus Cup er klubben svært fornøyde med å kunne annonsere at engasjementet blant de yngre lagene i klubben er på topp! I helgen er det svært avgjørende kamper for seniorlagene våre på hjemmebane og bortbane som står for tur.

Siste hjemmekamp for damene Lørdag

Førstkommende Lørdag kl 17:00 møter damene Selbu! Dette er en helt avgjørende kamp for at damene fortsatt skal kunne kjempe om å beholde plassen sin i 2. divisjon. Kampen spilles på Jorekstad, og vi håper flest mulig vil ta seg turen for å gi damene en ekstra boost i sin siste kamp på hjemmebane i år. Arrangementet er gratis for alle!

Årets viktigste kamp for gutta på bortebane!

Søndag kl 15:00 møter herrene Melhus. Dette blir uten tvil guttas viktigste kamp på bortebane i år. Melhus ligger ett hakk under gutta på tabellen, og dette kan vise seg å bli den avgjørende kampen for gutta med tanke på opprykk til 1. divisjon!

Klubben spanderer billettene til begge kampene! For de som har tenkt til å ta seg turen til Melhus er det muligheter for å sitte på med bussen hjem igjen, hvis man ønsker det.


Satser på fullt trøkk på tampen av sesongen!

Vi håper vi kan gjenskape deler av dette Baldus engasjementet nå på tampen av sesongen, også for seniorlagene som har jobbet utrolig hardt denne sesongen.
Inviter med deg kjente og kjære, så håper vi at vi ser akkurat deg på Jorekstad Lørdag, eller i Melhus søndag!

Tusen takk til fotograf Samuel Andersen, som alltid har noen blinkskudd på lager!


Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem