Sparebank 1 Gudbrandsdal Håndballcamp

Velkommen til Sparebank1 Gudbrandsdal håndball CAMP i Håkons hall 27.02.23 – 01.03.23

Vi i LFH09 inviterer deg som er født mellom 2007 og 2010 til håndball-camp i Håkons Hall i vinterferien. Her vil du få muligheten til å utvikle deg som håndballspiller og ha 3 flotte dager fylt med mye ny kunnskap og nye opplevelser.

LFH09 vil i sammen med samarbeidspartnere arrangere håndball CAMP i tre dager fra 27.02 til 01.03, klokken 09.00 – 14.30 med mulighet for å spise medbrakt frokost i hallen fra kl. 08.00 

For tre dager er prisen kr. 1990,- + avgifter. Det er 40 plasser tilgjengelig på håndball Campen og første jente/gutt til mølla som gjelder J

Dette inkluderer dyktige instruktører som skal ta dere gjennom videreutvikling av eksisterende håndballkunnskaper, individuell trening, basistrening, håndballteori og mye annet spennende. I tillegg mottar alle deltakere en bag, drikkeflaske, håndball og t-skjorte. Inkludert i prisen er også varm lunsj hver dag og en økt i bassenget på Jorekstad.

Denne gangen vil deltakerne også møte våre dyktige instruktører:
 
– Jørgen er målvakt på a-laget og har blant annet spilt eliteserie i Elverum, vært utenlandsproff i Sverige og spilt mange kamper på høyt nivå. Jørgen er utdannet trener 2 og har en veldig bred håndballerfaring. Jørgen vil ha hovedansvaret for målvaktene som melder seg på.
– Magnus er kantspiller på vårt herrelag. Magnus lagde over 200 mål forrige sesong og har en bred håndballerfaring fra både eliteserien og 1. div. Magnus er i tillegg på landslaget i beachhåndball og jobber også som spillerutvikler i regionen.
– Kim er bakspiller på a-laget og kom til LFH09 for noen år siden etter mange års spill i Nøtterøy og St. Hallvard hvor han spilte eliteserie og 1. div. Kim har også erfaring fra jobb med spillerutvikling i regionen.

Vi er stolt av å kunne presentere så dyktige og faglige sterke instruktører. Disse kommer til å ta deg godt i mot og gi deg mange gode opplevelser og ny kunnskap.

Det vil være varierte økter med forskjellige temaer og vi kan love dere dyktige og engasjerte instruktører.

Påmelding gjøres via Rubic: https://app.rubic.no/Public/Events/4771

NB – Ved påmelding må man svare på noen spørsmål. Dette er obligatorisk. Hvis man for eks. ikke har noen allergier – bare skriv «nei».

Påmeldingsfrist: 16.02.2023 – Vel møtt til håndballmoro i vinterferien 😊

Er det noe dere lurer på, ta kontakt med Thomas på mail: thomas@lfh09.no eller på telefon 90866157.


Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem