Tusen takk til Vibeke for 200 kamper for klubben!

Etter helgens tøffe resultater vil vi gjerne takke Vibeke Brendstuen for herlige år i LFH09 drakta. Vi gratulerer også J14 og J16 med sine tredjeplasser etter gårsdagens sluttoppgjør. Rekruttspiller Carmen Dahl som bidro sterkt på hjemmebane og bortebane i helgen, imponerte stort. Det meldes også om at toppscorer i helgens hjemmekamp Sara Bjorli Lund er klar for nye eventyr.

Etter et tøft tap for gutta (25-24) på bortebane mot Melhus – er det ekstra stas at vi kan bringe noen gode nyheter fra de yngres avdeling! J16 stakk av med tredjeplassen i sluttspill, og regionserien.

Etter en av flere av klubbens storoppgjør i helgen vil vi gratulere så mye til klubben med velfortjente 3. plasser, etter helgens toppoppgjør i blant annet Stangehallen, på Jorekstad og i Melhus.

Rørende hjemmekamp for damene

Det ble noen rørende øyeblikk da klubben etter endt resultat hyllet Vibeke Brendstuen for sin innsats i LFH09-drakta gjennom flere år!

Hun ble hyllet av publikum, maskotter, og Selbu-skaren på tribunen. Vibeke Brendstuen beskrives som en tydelig leder innad i laget. Noe som er svært viktig for en keeper som skal lede laget fremover og bakover på banen.

Som keeper beskrives Vibeke som rå, tydelig, og inkluderende. Hun hylles også av medspillere som en raus, rett på sak, inkluderende og varm medspiller. Å ha med de rutinerte, trygge og bestemte spillerne, har ikke bare betydd mye for damelagets unge lag i år, men også for trenerne som jobber med å finne frem til neste års primære start 7’er.

Klubben vil takke Vibeke for hennes årelange innsats! Det er en rutinert, solid, og lojal spiller som takker for seg på hjemmebane lørdag kveld.

J14 og J16 stikker av med herlige tredjeplasser

Etter flere tøffe kamper vil vi også gratulere J14 og J16 med solide tredjeplasser! J14 kan meddele at de chiller etter sesongoppgjøret. Og velger så klart å feire tredjeplassen med en pizza-slice. Gratulerer så mye!

Det er mye som skjer!

Det er mye som skjer i LFH09 for tiden. Også damelagets Sara Bjorli Lund skal videre på nye eventyr fra høsten av. Sara har vært en kriger for laget gjennom hele sesongen! I gårsdagens kamp ender hun opp som toppscorer med fem imponerende mål!

Sara Bjorli Lund har vist seg å være en hardtkjempende forsvars og angrepsspiller gjennom hele sesongen. Hun har en utmerket evne til å stanse spesielt offensive motspillere bakover, samtidig som hun viser trøkk og tæl, og evnen til å bryte gjennom noen ganger nesten helt på egenhånd fremover.

Hun forteller at hun gleder seg til å bli kjent med nye mennesker, og at det blir spennende å komme inn i et helt nytt miljø ved ISI idrettshøjskole I Ikast.

Carmen Dahl debuterte for A-laget

Merk dere navnet Carmen Dahl. I helgen debuterte 17-åringen på hjemmebane bane for A-laget. Hun gjør noen svært gode innhopp, og scorer også et glitrende mål.

At damelagets rekrutteringsgrunnlag er lovende, hersker det ingen tvil om. Det var flere som også har vært sentrale spillere, og spilt svært gode kamper for rekruttlaget i år, som endelig var tilbake på kamp.

Ada Havn Børresen som dessverre har fått et overtråkk tilbragte kampen sammen med J10 som vant maskottprisen, og stilte også opp sammen med årets heiagjeng!

Det ble et tøft tap for gutta i dag

Det er ingen tvil om at søndagens kamp for herrelaget ble et tøft tap for gutta! Melhus stiller opp med fulle tribuner, noe som blant annet gjør det ekstra utfordrende for trener Thomas Jonsdal å kommunisere slik han er vant til med spillerne sine på hjemmebane.

Det var også uenighet rundt noen dommeravgjørelser. Blant annet Kristian Skjåk Salsten sitt siste skudd på mål i de avgjørende sluttsekundene ble diskutert i etterkant av kampen.
Heldigvis var ikke dette fullstendig spikeren i kista for 1. divisjon. Selv om det skal sies at et tap for Melhus etter søndagens oppvisning, kan være vanskelig å forestille seg.

Hvis du vil lese mer om hva GD skriver om kampen kan du gjøre det her:

https://www.gd.no/thrilleravslutning-i-skjebnekampen/s/5-18-1548277

Tusen takk til helgens publikummere, heiagjenger, maskotter og samarbeidspartnere!

Etter helgens avgjørende oppgjør vil vi igjen benytte anledningen til å takke alle dere som stilte opp både på hjemmebaner og bortebaner i helgen.

Vi avslutter nok en gang med litt ektefølt Baldusglede av fotograf Samuel Andersen!
Og ikke minst med å prise alle dere som bidro med ekstra applaus, maskotter, vafler, pizza og masse ståhei både her hjemme og borte, for store og små i helgen! Takk for et nydelig samarbeid.


Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem