Årets første seier for damene i 2022 smakte særdeles godt!

Tusen takk til alle dere som bidro med det lille ekstra i forbindelse med damenes første seier på hjemmebane i 2022! Kvelden startet med jubel fra Håkonshall, til Elverum og tilbake på Jorekstad igjen. Med 2 + 2 + 2 svært viktige poeng i både andre og tredje divisjon var det flere som kunne senke skuldrene etter torsdagens svært viktige oppgjør på hjemmebane, og på bortebane.

Før lokaloppgjøret mot våre gode naboer Gjøvik, Otta og Elverum var det jobbet intenst taktisk og strategisk. Dette er lag hvor flere spillere og trenere kjenner hverandre svært godt. I disse kampene er det så klart både fordeler og ulemper for begge lag knyttet til dette.

Forventninger om seier

Ryktene skal ha det til at Gjøvik håndball damer hadde en forventning om å dra i fra tidlig i torsdagens kamp. Da smakte det ekstra godt når en fortsatt litt småskadet Mie Blegen Stensrud utligner med 5-5 på et avgjørende tidspunkt.
Også i Elverum var det nerver før kamp. Gutta skulle tross alt møte laget som gav dem en skikkelig lærepenge i runde tre på hjemmebane på nyåret.
Heldigvis kunne rekruttlaget til damene kickstarte det hele med en seier i Håkonshall!

Mads Rolander avslutter jubeldagen med en hyllest til jentene

Med GD på tribunen, og et svært engasjert publikum på hver sin side av speaker Merethe Kjellberg og DJ Gina Brumoen, fikk dommerne kjørt seg. Samtidig kan man vel hevde at man må være svært subjektiv for ikke å anerkjenne at torsdagens seier var en soleklar og vel fortjent seier på hjemmebane.

«Jeg har ikke lyst til å.. Egentlig så har jeg ikke.. Hvis man var verdens kjedeligste trener kunne man startet med – nå skal vi tenke på neste kamp. Men det har jeg ikke! Det var helt helt genialt. Det var sinnssykt bra jobbet! Ehm..»

Vibeke Brendstuen stod årsbeste i buret, og reddet både straffer og kontringer som kom hennes vei. Det er ingen tvil om at laget og klubben hadde ønsket det annerledes når Vibeke meddeler at hun flytter fra byen! Heldigvis har vi fortsatt Morten Sæterlien bak rattet – og han gleder seg til å kunne fortsette den samme utviklingen med nye spillere.

Neste kamp er på onsdag allerede!

Selv om gårsdagens kamp ikke gikk helt som ønsket, spiller det unge laget en svært god kamp mot Byåsen. De taper så vidt det er 25-26 i siste spilleminutt.
Nå skal de tenke neste kamp! På onsdag møter damelaget Gjøvik til en reprise på bortebane. Jentene ligger fortsatt som nummer 10 på tabellen, ett hakk over Orkanger som har to kamper mindre spilt.

Stødig utvikling hos gutta

Gutta ruger fortsatt på toppen av tabellen med 31 poeng, og 555 mål etter en svært viktig seier mot Elverum på bortebane.

Nok en solid seier, det løsner litt mot slutten og vi har god kontroll mot slutten av kampen, meddeler hovedtrener Thomas Jonsdal.

Tusen takk til alle som har stilt opp gjennom tykt og tynt denne merkverdige sesongen. Seniorlagene har så absolutt gode muligheter til å nå sine respektive mål i forkant av sesongen. Kvinnene har èn kamp igjen på hjemmebane 30 april kl 17:00 mot Selbu. Gutta har sin siste kamp på hjemmebane 14 mai kl 14:00 mot Sverresborg.

Heia de som hjelper hverandre opp igjen! Gang på gang, på gang.

Takk til samarbeidspartnere, publikum, frivillige, og fotograf Samuel Andersen for herlige bidrag på hjemmebane!


Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem