Marked/Sponsor

Brenner du for ditt lokale håndball lag? Eller ønsker du å være med å gjøre en ekstra innsats for å skape trygge rammer for klubbens medlemmer, og støttespillere?

Ta deg gjerne en prat med vår nye marked og arrangementsansvarlig.

LFH09 er en klubb med høye ambisjoner, og vi er stadig på leting etter nye samarbeidspartnere og sponsorer.

Vi ønsker å være en klubb som kan tilby både topp og bredde. For å nå disse målene er vi avhengig av næringslivet i området.
Vi har allerede mange gode og engasjerte sponsorer som vi har hatt med på laget i mange år som vi setter utrolig stor pris på.

Nå ønsker vi at flere kan bidra med å jobbe for drømmen klubben har hatt i mange år. Å bygge en arena som kan gi mer tilbake til de som støtter oss!

Drømmen om å kunne skape en arena, og/eller et klubbhus sammen med våre nåværende samarbeidspartnere, står per dags dato høyest på ønskelista! Frem til vi har funnet realistiske løsninger for dette ønsker vi å være en god bidragsyter til vårt kjære lokalsamfunn. Har du som nåværende eller kanskje fremtidige samarbeidspartner noen gode ideer til hvordan vi kan forbedre oss?

Ikke nøl med å ta kontakt!

Tror du at du, eller noen du kjenner til kunne nyte godt av et samarbeid med oss eller noen av våre samarbeidspartnere? Vi setter dere gjerne i kontakt.

Her er en oversikt over hva vi kan tilby våre samarbeidspartnere:

  • Profilering blant noe av det idretten har å by på
  • Lokalt engasjement
  • Positiv assosiering med idrett
  • Nettverksbygging og media eksponering
  • Fellesskapsfølelse blant ansatte
  • Tilgang til markedsføring på en eller flere av våre arenaer

Vi har også et eget sponsorprogram for våre håndballskoler, hvor du direkte bidrar til barn og unge sin aktivitet i høst og vinterferie.

Er du interessert?

Ta kontakt med daglig leder Wiggo Braathen

wiggo@lfh09.no eller ring 930 11 747


Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem