Tusen takk til Vibeke for 200 kamper for klubben!

Etter helgens tøffe resultater vil vi gjerne takke Vibeke Brendstuen for herlige år i LFH09 drakta. Vi gratulerer også J14 og J16 med sine tredjeplasser etter gårsdagens sluttoppgjør. Rekruttspiller Carmen Dahl som bidro sterkt på hjemmebane og bortebane i helgen, imponerte stort. Det meldes også om at toppscorer i helgens hjemmekamp Sara Bjorli Lund er klar for nye eventyr.

Les mer
Tusen takk til Vibeke for 200 kamper for klubben!

Seier i første runde i aktivitetsserien!

Søndag var det endelig i gang for aktivitetsserie også. Heldigvis stilte Vaaler og Skjåk svært serviceinnstilte og kunne stille opp med både godt humør og utlån av keepere.

Les mer

Aktivitetsserie

Her var det planlagt å ha et 4 divisjonslag - men etter mye omrokkeringer er laget påmeldt i aktivtetsserien! På disse treningene er alle som vil spille håndball velkomne. Både damer og herrer som har lyst til å være med å skape engasjement i klubben kan bidra. Hvis du vil være med som keeper, er du særlig etterspurt! Hvis du bare vil være med å skape kontinuitet på torsdagstreninger - er dette også helt supert.

Les mer

Trenere LFH09 H2

Trener
Maria Vikan Opheim
45276292
mariavikan.opheim@handball.no

Trener
Thea F. Borgersen
92614146
barethea@hotmail.com

Teamkoordinator
Kristina Albertsen Bakkemo
90071294
kabakkemo@gmail.com

 

Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem