Baldus Cup er tilbake!

Det er stor aktivitet på yngres avdeling for tiden, og vi gjør oss klare til en skikkelig håndballfest.
Inne på Baldus sin hjemmeside ligger invitasjonen til det store eventyret klart! Det eneste du trenger nå er snappen, og appen.

Strålende resultater så langt!

Foreløpig er det 656 oppsatte kamper, fordelt på 295 lag som ligger klare til å rulle. På onsdag startet vi det hele med et skikkelig kick-off på Lillehammer Hotell.

Deretter bidro store og små på dugnad torsdag. Så er det pakket og klart! Gulvet er rullet frem, nok en gang klart for håndballfest – og Baldus Cup sin offisielt første kamp siden 2019 er mellom Moelven og LFH09 (J9) i morgen allerede. På Lillehammer vgs avdeling sør, klokka 18:00.

Vi er utrolig takknemlige for alle som stiller opp for klubben og tar i et skikkelig tak! Vi vet at det er flere som har brukt mye tid på å sette seg inn i nye systemer. Dette er dere på ingen måte alene om!

Kampoversikt på Profixio

Hvis du vil følge med på hvilke kamper som spilles når og hvor, finner du dette i Profixio appen. Dugnadsvakter har sikkert flere av dere allerede fått på mail. Konseptet dugnad og frivillighet er tuftet på at alle bidrar og tar i et ekstra tak, slik at det ikke ender opp med at det er noen få som må jobbe dobbelt opp. Flere som har måttet jobbe ekstra med dette denne sesongen er allerede overbelastet. Hvis det er noe dere lurer på kan det noen ganger være like så greit å stikke innom. Vi har oppgaver tilgjengelig for de som ønsker å hjelpe.

Husk å møte opp på vaktene dere skal i god tid før oppstart!

Til de av dere som ikke visste at det er forventet at deltagere og foresatte bidrar litt ekstra Baldus-helgen, må vi bare beklage. At vi i det hele tatt har fått lov og muligheten til å endelig arrangere Vårens vakreste eventyr nok en gang, kom som en positiv overraskelse for de som har jobbet i kulissene for å virkeliggjøre drømmen.

Hvis det er noen som lurer på noe omkring vaktene sine, møt som sagt gjerne opp i god tid og forsøk å spørre deg litt frem! På denne måten blir flere bedre kjent med både klubben, og rutinene i klubben.

Vi håper dere får en herlig håndballhelg, med is, pizza, boller, vafler, tivoli, og alt dette som hører med under Baldus Cup!

Tusen hjertelig takk til dere som har slengt dere med.

Lykke til! Heiagjenger, tivioli-elskere og deltakere ønskes herved hjertelig velkommen til håndballfest i OL-byen nok en gang.

Hils på deler av Team Baldus <3

Er det noen spørsmål du skikkelig brenner inne med, så kan du jo alltids forsøke å få tak i han fyren her!

God cup helg! Kose dere gløgg.

Tusen takk til fotograf Samuel Andersen.


Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem