Besøk av Steinar Ege

Vår nye hovedsponor yngres Aquatiq tok med seg tidligere landslagsspiller Steinar Ege på besøk på Jorekstad.

Onsdag 26.10.22 var 19 målvakter fra 10 år og oppover så heldige at de fikk en liten økt med tidligere landslagsspiller Steinar Ege.

Ettermiddagen startet med et foredrag for trenere på Jorekstad, hvor fokuset var rollen til målvakten i håndball og viktigheten av å ta vare på de som ønsker å stå i mål. Dette var nyttig, lærerikt og inspirerende for alle som var tilstede. De ga flere noen tanker om hvordan man skal få flere til å stå i mål og bli gode målvakter for laget sitt.

Steinar Ege holder foredrag for trenere 26.10.2022

Etter foredraget så forflyttet vi oss inn i hallen, hvor Steinar kjørte en 30 minutters økt for målvaktene fra yngres lag. Her kom han med gode tips og øvelser som både målvaktene selv kan utføre på egen hånd, samt tips og ideer til hva trenerne kan ha fokus på hos yngre målvakter.

Glimt fra øvelse med yngres

Det var en lydhør og konsentrert gjeng som fulgte godt med og utførte øvelsene på en god måte.

Glimt fra øvelser med yngres

Etter at økten med de yngre var over så stilte herrelaget vårt seg til disposisjon så Steinar fikk en 30 minutters økt med dem. Her ble også målvaktene satt i fokus og det ble gitt flere gode tips på hvordan man kan bruke deler av en økt til å ha fokus på målvaktene samtidig som man trener på spesifikke ting for utespillerne.

Vi er kjempe takknemlige for at vi har fått inn en hovedsponsor for yngres som kan gi oss påfyll og ideer til å utvikle oss som klubb, og vi har som mål i samarbeid med Aquatiq at vi skal få til flere sånne økter.

Tusen takk for besøket Steinar Ege og tusen takk til Aquatiq ved Elvin Bugge for en morsom og lærerik ettermiddag på Jorekstad.


Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem