Damekamp mot Gjøvik!

Torsdag klokka 20:00 møter damelaget vår nærmeste nabo Gjøvik. Endelig er det klart for ny match på hjemmebane igjen.

Det er to svært viktige oppgjør som venter jentene våre på hjemmebane denne uka. Først Gjøvik førstkommende torsdag kl 20:00, deretter Byåsen lørdag kl 18:00.
Gjøvik ligger på sjette plass med 13 poeng, og 12 spilte kamper. Byåsen ligger hakk i hæl med 11 poeng, også de med 12 spilte kamper. Byåsen ligger altså på 7 plass, og dette var laget jentene våre slo rett før den berømte koronapausen. Dog på bortebane. Det skal sies at kampen i november i Munkvollhallen ble vunnet med ett mål, 30-31.

Fotograf Samuel Andersen

Damelaget har fortsatt seier til gode

Før damelaget møter Gjøvik torsdag, og Byåsen lørdag har de enda seier i 2022 til gode. For de som ikke forstod den innledende protesten i forbindelse med damenes åpningskamp kan de enkelt søke opp noen av de hårfine balansegangene dommerne må være oppdatert om på Youtube «Hva er nytt i 2022?». Linken hvor dommeransvarlig Mehdi redegjør for noen av endringene det siste året, samt de siste tiårene finner du også her.

Vi har trua!

Det er høye forventninger til damelaget som har tatt et gedigent steg i andre halvdel av sesongen. Samtidig er det viktig å huske på at i de resterende ni rundene er hvert poeng en stor seier! Det er ingen tvil om at både divisjonen og lagene har fått kjøre seg med stopp-start-pause-kjør – dette spesielle året. Foreløpig er det Molde og Orkanger som ligger tettest på. Molde HK Elite 2 ligger som nummer ni på tabellen, med 13 spilte kamper og 9 poeng, akkurat som LFH09. Det store aberet er så klart at Molde også har et svært solid A-lag de rekrutterer fra. Orkanger ligger foreløpig under sperregrensa med 12 kamper og seks poeng. De påfølgende kampene kan altså bli svært vesentlig for hvor på tabellen Lillehammer Faaberg skal kjempe.

Fotograf Samuel Andersen

Vi ønsker damene lykke til!


Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem