Damene er så klare som de kan få blitt for Storhamar på bortebane!

Tirsdag kl 20:00 har damene sin første kamp på bortebane i 2022. Storhamar ligger foreløpig på 3 plass med 10 spilte kamper!

Før kampen har jentene lagt en hemmelig plan. Den går ut på å gi jernet, uansett resultat! Her ser du Tina, Julie og Mie som gjør seg klare før sesongens første kamp på hjemmebane i år.

Damene er som vanlig klare til dyst! Men kjenner også dagens motstander som blant annet er Anna Feiring Ellingsen sine tidligere lagvenninner godt.

Vi ønsker jentene lykke til!

Jentene er klar over at dette mest sannsynlig blir en tøff match.
Send gjerne noen lykkeønskninger i deres retning! Damene våre har blitt enige om at det i hvert fall ikke skal stå på innsats i dag.

Tvi tvi!
Måtte det beste laget vinne.

Vi vil også sende en ekstra hilsen til Tina Haugen Nicolaysen, som spiller sin aller første bortekamp for A-laget i dag! Dette blir gøy.

Til opplysning ligger fortsatt Storhamar som nummer 3 på tabellen med 8 poeng. Damene ligger på 8 plass med 9 poeng og 12 spilte kamper.

Tusen takk til fotograf: Samuel Andersen.


Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem