Nesten seier igjen!

Etter nok en «nære på – opplevelse» ble det et knepent tap for damelaget på Jorekstad i går! Hjemmelagets Mie Blegen Stensrud scoret 11 mål.
Jentene ledet 12 – 10 til pause, men slet med å henge med hele veien i andre omgang.

Det er godt at Mie er tilbake på banen, og at flere av spillerne som nylig er hentet opp i stallen til A-laget henger såpass godt med! Allikevel er det lov til å innrømme at det blir nok et surt tap på hjemmebane, hvor damene i første omgang viser at de egentlig har muligheten til å henge med.

Serien i 2.divisjon er utrolig jevn

Selv om vi kan merke oss et mønster som viser at damene i flere av kampene de ender opp med å såvidt tape egentlig hadde hatt mulighet til å henge med til siste slutt, skal det påpekes at serien i 2.divisjon i år må sies å være svært jevn.
Mads Rolander klager så absolutt ikke på innsatsen til damene, han vet hva de er gode for. Og hvor de er på vei! Det er viktig å merke seg at med en såpass ny stall på A-laget, må man nok bare smøre seg med litt tålmodighet.

Mie blir hjemmelagets beste spiller

Det er også viktig å holde fast ved de stabile faktorene når ting butter litt i mot. At Mie Blegen Stensrud så absolutt er på vei til å finne tilbake til scoringsformen, er viktig for laget i sin helhet. Hun berømmer også lagvenninnene som spiller henne opp og frem i kampen mot Elverum. En kamp som ingen forsåvidt hadde forventet at de skulle vinne!

Med fulltreffer etter fulltreffer fra 7-meters merket er det viktig å berømme seg selv. Her ser du Mie Blegen Strensrud i åpningskampen mot Strindheim. Selv om det selvfølgelig må være lov til å innrømme at det er frustrerende når damene i sin andre kamp i år er såpass nære å stikke av med to poeng og seier! Igjen.

Kampen ender 24-25 i Elverums favør. Gratulerer til Mie Blegen Stensrud med en velfortjent beste kvinne pris!

Takk til både hjemmelaget og bortelaget for nok en spennende kamp på Jorekstad!

Forøvrig vil vi også gratulerer Elverum med avansement i Champions League! Mer informasjon om dette kommer. Vi ønsker inntil videre Elverum lykke til videre i sesongen, og ikke minst med sine kommende kamper i CL.

Tusen takk til fotograf Samuel Andersen, og journalist Anne-Grete Fostås for god dekning av lagets første kamper i 2022.

For damene: To unnagjort. Ti igjen! Neste kamp er på bortebane mot Storhamar tirsdag kl 20:00 mot Storhamar. Vi ønsker jentene lykke til mot en fryktet nabo, og en av seriens desidert store gullfavoritter i år!

For gutta er det fjerdeplassen Bergsøy som står for tur! Kampen spilles på Jorekstad førstkommende søndag kl 14:00. Dette er guttas femte, og nest siste kamp på hjemmebane i år.

Vi sees!


Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem