Fantastisk kamp på hjemmebane!

Det var duket for nok et tøft oppgjør når gutta møtte Bergsøy på Jorekstad søndag! Men med keeper Jørgen Bakke som nekter å slippe inn mål, og kontringsspillere som bare kjører på, ble det nok en soleklar seier på hjemmebane for gutta.

Etter dagens match var det ingen tvil om at banens beste skulle gå til lagets trofaste keeper Jørgen Bakke! 24 redninger på 33 skudd – er mer enn godkjent. Jørgen redder gang på gang, og viser resten av laget hvor lista ligger. Selv om han innledningsvis klarer å dytte på seg en to-minutter, henter han seg inn igjen så fort han er tilbake på banen. Det skal også nevnes at Avery Edmunds redder det meste som er å redde i sine innhopp i dag.

Magnus fortsetter scoringstrenden

Magnus Sandvik Mangrud dundrer til med 10 mål, og gutta leker seg når de igjen og igjen serverer han mulighetene på gullfat. Med 150 mål denne sesongen, er sannsynligheten for at han blir divisjonens toppscorer stor. Nummer 7 Pelle Skorge henger også med på scoringsfronten og følger opp med 3 mål.

Det er godt å se at gutta har begynt å leke seg litt igjen – og at de spiller særdeles godt sammen som et lag. Forhåpentligvis har de spilt på seg litt ekstra selvtillit på hjemmebane nå som bortekampene er i gang igjen for alvor.

Bedre bakover, og bedre fremover

Forsvarsspillet i dagens kamp var mer solid, og som lag så det ut som at hele gruppa var på vei til å finne tilbake til en rytme og dynamikk som publikum kunne kjenne igjen fra de siste kampene i høst. Selv om trener Thomas Jonsdal forklarer at de fortsatt har litt å gå på fremover på banen.
Håvard Tangnes Brenno debuterer også med sin første A-lags kamp. Og vi gratulerer han med vel overstått!

Takk for en nydelig avslutning på de første kampene på hjemmebane! Endelig var gutta tilbake der vi liker at vi har dem. På topp!

Tusen takk til publikum, frivillige, fotograf Samuel Andersen for flere blinkskudd, og Sport1 Strandtorget som var dagens matchsponsor! Dette ble en glimrende avslutning, og en herlig begynnelse på veien videre for gjengen som fremover skal krige på bortebane

Vi må bare plotte på med et siste blinkskudd av dagens helt! Mannen som stengte buret fullstendig i dagens kamp. Nemlig vår alles kjære keeper og lagspiller:Jørgen Bakke. Makan til innsats. Gratulerer med årets mest velfortjente banens beste!

Neste kamp for herrelaget er 24 mars kl 20:00 mot Elverum på Terningen Arena. Damene spiller sin neste kamp tirsdag kl 20:00 mot Storhamar! Vi ønsker dem lykke til i sin første kamp på bortebane i år.

Vil du lese hva GD skriver om kampen kan du gjøre det her


Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem