Herlig lagseier!

Det ble noen tøffe basketak mot Storhamar i siste kamp for G16. Selv om gutta henger godt med gjennom store deler av kampen, drar Storhamar fra i siste halvdel av andre omgang. Da var det ekstra godt at jentene kunne by på både fart og spenning i rekruttlagets kamp mot Grue/Flisa!

Kampen til G16 endte med et 29-24 tap mot Storhamar. Heldigvis kunne rekruttlaget til damene avslutte kvelden med en solid seier! Etter en fartsfylt kamp endte det med at LFH09 2 løp Grue i senk, og kampen ender med 29 mål til LFH09 2 mot Grue sine 23, og seier til LFH.

Keeperne stod svært godt

Både G16 og rekruttlaget sine keepere spilte meget gode kamper. Nedenfor ser du Sander Szancinski redde en av Storhamars store muligheter.

Aurora Billvik-Kristiansen reddet også flere store sjanser, og viser at hun er i svært god form om dagen.

Fra skuffelse til seier

G16 var svært skuffet etter kveldens match. De passet allikevel på å takke publikum for oppmøtet, og kunne meddele at de på ingen måte var fornøyd med innsatsen når motstanderlaget drar i fra i andre omgang.
Fra tribunen var det allikevel flere fornøyde tilskuere, som roste at det var godt å se at de ikke gav seg, og fortsatte å fighte frem til siste slutt selv om ikke alt klaffet.

Det er også helt herlig å følge med på Stein Erik Uhlen sitt engasjement fra sidelinjen. Så selv om det ender med et skuffende tap, skortet det på ingen måte på underholdningsverdi.

Rekruttlaget storfornøyd med seier

At rekruttlaget kunne avslutte med en storseier i Skogenhallen kunne ikke passet bedre! De stilte med stor løpskraft, og ståpåvilje. Og det var stor entusiasme på banen, og på tribunen. Med A-lagets Julie Pettersson som speaker, og et helt fantastisk hjemmepublikum ble det en lattermild og svært entusiastisk avslutning på kvelden.

Rekruttlaget holdt et høyt tempo, og evner å få med seg hele laget på en imponerende måte. Et begeistret publikum kommenterte spesielt hvor samspilte laget fremstod!

Allerede dagen etter skulle rekruttlaget møte Toten. Dessverre vinner Toten 25-17, og stikker av med to poeng.

I helgen spiller A-laget til herrene og damene tre svært viktige kamper i Trøndelag. Vi ønsker dem lykke til!

Henrik Myklestad Lunder viste stor gjennombruddskraft og treffsikkerhet på samtlige straffekast.

Tusen takk til Samuel Andersen for fantastiske bilder av G16 kampen!


Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem