J16 med herlig trippelseier på bortebane og hjemmebane!

Endelig kunne jentene våre slå i bordet med en skikkelig angrepskamp. Det var stor spenning før J16 skulle møte Vang på Hamar. De lå bak med to mål til pause, og bestemte seg for å trøkke til fremover.

Med åtte mål på rad endte det med seier, 24-18 i første kamp. Kun to dager etterpå var det Elverum som stod for tur! Med seier i denne kampen hadde jentene fortsatt mulighet til å kjempe om tredjeplassen i serien. Det startet som forrige kamp – med tidvis godt spill, selv om laget brant mange sjanser. Allikevel klarte de å hente seg inn igjen, og det stod 12-8 til pause. Etter pause starter jentene igjen litt for tregt, og stillingen i det 7 minutt er 15-14. Jentene skjønner heldigvis raskt alvoret og det ender med seier, 24-18. Samme dag som lag 1 spilte mot Elverum møtte lag 2 Toten. LFH09 starter kampen med noen enkle feil, og ligger under med to mål til pause. Etter 12 min i andre omgang har de klart å snu kampen og får en 3 måls ledelse. Også denne kampen berger de i de siste minuttene, og de vinner med ett mål.  Fullt fortjent stikker begge lagene av med sin tredje seier denne helgen!