Herrelaget videre i NM

Seier mot Toten 34 – 16

Herrelaget tok turen til Toten onsdag kveld for å spille 2 runde i cupen.

Kampen startet litt trått for våre herrer og Toten leder 7-5 etter 7 minutter. Etter dette skrur LFH09 til forsvaret og ser oss aldri tilbake. Pauseresultat er ledelse 21-12 til LFH09. Andre omgang blir en transportetappe, hvor forsvarsspillet blir bedre og bedre. Alle spillerne får mye spilletid og LFH09 får en god start på den nye sesongen.

Vår nye hovedtrener Magnus S. Mangrud sa følgende etter kampen: » Solid gjennomføring! En litt trå start der vi bruker litt tid på å bli vant til måten de spiller på. Etter 10 minutters tid, sinner vi flyt og får spesielt satt forsvaret vårt. Da får vi også de enkle målene. Jeg synes vi tar ytterligere steg i denne kampen, både i forsvar- og angrepsspillet. Nå er det bare å brette opp ermene frem mot seriestart»

Sluttresultatet ble 34 – 16 til LFH09.

Emil Oppegård gjorde comeback i går, mens Erik Melle Scharning, August Holen og Rune Tallhaug Norup debuterte for LFH09

Neste motstander i NM blir 1 divisjonslaget Bodø hjemme på Jorekstad.

Målscorere LFH09: Kristian Skjåk Salsten – 8, Pelle Skorge – 6, Magnus S. Mangrud – 4, August Holen – 4, Emil Oppegård – 4, Petter F. Ellingsen – 3, Fredrik Kim Ødeli – 2, Kasper Granlund – 1, Medhi Hashemi – 1 og Erik Melle Scharning – 1.

Toppscorer Toten: Andreas Arntsberg – 5