Herrelaget vinner solid 41-19

– Etter en litt krunglete start

Gutta kan puste lettet ut etter en fortjent seier mot Spjelkavik! Det ble en overlegen seier med tanke på antall mål. Og med 25 poeng ligger gutta fortsatt øverst på tabellen. Allikevel uttaler Magnus Sandvik Mangrud som stikker av med bestemannsprisen, og underholder publikum med akrobatisk kunst etter flere lekne scoringer, at laget helt klart har mer å gå på.

Har fortsatt litt å gå på

Til tross for at A-laget fortsatt har en del å gå på når det kommer til trøkket de viste før jul, ser det endelig ut som de er på vei til å finne tilbake til sin gamle rytme. «Forsvaret er bra i dag, men vi har mer å gå på fremover» forklarer Mangrud som virker sånn passe fornøyd etter seieren mot Spjelkavik. Etter tapet mot Elverum, hvor spesielt forsvaret slet med å tette hullene som Elverum skapte i sitt offensive angrepsspill, viser gutta allikevel at de er på god vei til å finne tilbake til gamle takter.

Flere meldte seg på

Under søndagens seier mot Spjelkavik var det flere av gutta som fikk vise mer av hva de kan. Kvartetten Kristian Skjåk Salsten ledet an med trygghet fremover, Simen Bø, Pelle Skorge og Petter Feiring Ellingsen henger også bra med, spesielt i andre omgang. At Fredrik Kim Ødeli endelig får slått hull på scoringsbyllen, etter flere nesten sjanser, er også et godt tegn for laget som jobber med å bane vei for de unge lovende. Knut Erik Jenssen må også nevnes. Særlig i de siste 20 minuttene slår han til med noen herlige fulltreffere, pasningsgivende, og ikke minst, han gidder å ta de tunge løpene hjem igjen ved kontring.

To av tre seiere hittil i år

Vi skal være forsiktige med å fokusere for mye på blemma mot Elverum. Etter et litt uforventet tap 32-33 på hjemmebane, var det flere som var spente på hva søndagens kamp kunne by på. Elverumskampen forrige tirsdag var preget av flere feilpasninger, og dårlig kommunikasjon innad i laget.
I søndagens kamp var heldigvis flere av gutta mer på. Noe som gjorde det vanskeligere for Ålesund å snappe ball. Endelig var gutta oppe og nikket igjen! Selv om de vet hva de er gode for. De vet at de helt klart har mer å gå på når det gjelder å sette sjanser, og kommunisere bedre i eget pasningsspill. Særlig hvis de vil unngå å gi motstanderlaget unødige sjanser, og litt for enkle muligheter til å snappe ball.

Viktig neste kamp

Neste kamp er mot Strindheim lørdag 5 mars kl 16:00. Vi satser på at flere gamle kjente finner tilbake til Jorekstad i disse svært så viktige kampene for herrelaget fremover! Gutta er sultne på publikum. Og Melhus ligger fortsatt hakk i hæl med to kamper mindre spilt.

Hjelp oss gjerne å spre ordet. Hver eneste kamp blir avgjørende nå!

Vi mangler fortsatt en del frivillige og vil oppfordre alle som har mulighet til å ta kontakt med marked og arrangementsansvarlig. Heiagjenger, maskotter og moppere får gratis inngang. Speaker, live, og musikkansvarlig får frie tøyler, 2 ekstra billetter og kaffeservering hvis de ønsker det.

Håper vi sees!

Les hva GD skriver om kampen her


Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem