Herrene vant mot Elverum!

Etter en svært viktig kamp mot Elverum, var det godt å få bekreftet seier i herrenes første kamp på bortebane i år.

Flere av gutta har begynt å melde seg på – og blant annet Mehdi Hashemi overrasker motstanderne på bortebane med 6 mål. Han viser stor løpskraft, og kriger godt for laget når det virkelig gjelder. Også Petter Olsen som endelig er tilbake i OL-byen er godt fornøyd med innsatsen til laget

Det var en spennende og jevnspilt kamp, men gutta er i god form og klarte å beholde roen. Så det ble komfortable sifre til slutt, legger han til.

Gutta viser en stødig utvikling

Neste kamp for gutta er i Trondheim 9 april. Der skal gutta kjøre en todagers, mot NTNUI og Tiller. Damene møter også Orkanger denne helgen, så da satser vi på en skikkelig thriller på bortebane.

Avgjørende runder

I de avgjørende rundene er det viktig at laget snakker godt sammen. Hver kamp er viktig for å sikre seier for laget som alle vil slå.
Kampene i Trondheim blir helt vesentlig før de møter Melhus 1. mai på bortebane.

Vi jobber fortsatt med å bli mer treffsikre fremover, slik at vi ikke risikerer å begynne å surre i de avgjørende sluttminuttene, forteller Simen Bø etter herrenes nest siste kamp på hjemmebane denne sesongen.

Gutta gleder seg til Trondheimstur

De satser på en god start på helgen, og at det solide spillet de har vist i de siste kampene har lagt et godt grunnlag for de avgjørende rundene på bortebane.

Audun satser på seier

Vi hadde som mål å vinne alle kampene i 2022. Selv om vi ligger under med ett tap, skal vi gjøre det vi kan for å knuse skikkelig til nå på tampen av sesongen, forteller han.

Her takker Jørgen Bakke publikum for oppmøte, og for nok en bestemannspris på hjemmebane!

Tusen takk til matchsponsor Sport1, og fotograf Samuel Andersen


Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem