Ida Grimsrud Steinslien er tatt ut på Bylaget!

Det er med stor entusiasme vi kan annnonsere at Ida fra J16 er tatt ut på Bylaget som skal spille Intersport Bylagsturnering i Stavanger 13-15 mai.
Ida hadde stor suksess under blant annet årets Baldus Cup, og var en svært vesentlig brikke når Lillehammer Faaberg sine spillere vant en av årets store finaler. Vi gratulerer Ida som stolt skal representere LFH09 i Innlandet sitt helt egne Bylag!

Baldus ble en seiersfest for J16

Ida syntes det var stor stas å vinne en av klubben sine aller største arrangement forrige helg. At hun i tillegg blir tatt ut til Bylagsturneringen som spilles i Stavanger i mai, er bare toppen av kransekaka. Samme dag som herrelaget spiller sesongens siste kamp på hjemmebane 14 mai, er altså Ida på turnering. Etter et tøft år, med mange utsettelser som til tider har vært en tålmodighetsprøve for flere, gleder vi oss til å følge disse ungdommenes ferd videre.

Flere av de yngre lagene trøkker til

Det er herlig å se entusiasmen blant de yngre lagene. I helgen stilte J10 opp som maskotter på damenes siste hjemmekamp denne sesongen.

Blant spillerne på de yngre lagene er det stor pågang og entusiasme for tiden! Selv om G20 og G16 antageligvis hadde håpet på gullmedaljer også i sine klasser i år, er det viktig å huske å ta med seg sølvet, og bronsemedaljene og.

Flere årsklasser viser seg frem

At det jobbes mye med rekrutteringsprosessene i klubben fra de yngre lagene, og opp i A-lagsstallen kan være en tålmodighetsprøve for de yngste spillerne. Allikevel viser flere av dem stor ro, og trygghet. Og det at de parallelt evner å styrke båndene internt i laget, er helt essensielt.

Vi gratulerer de yngre som plutselig får nye muligheter i flere avdelinger! Og heier på de som både heier, passer og tar vare på hverandre litt ekstra nå på tampen av sesongen.

Hvis du vil vite mer om Intersport sin Bylagsturnering som går av stabelen for Ida og flere i mai, kan du lese om det her:

https://www.handball.no/regioner/regioninnlandet/utvikling/2021-2022/bylag-2022—hamar/?fbclid=IwAR3j13MaaiLcON42jgY7YbW8wWN0s73dP4biTZJxW_cUjd5mpxhlI8qjUyE

Hurra så mye for Ida, og resten av årets gull-tropp som har jobbet beinhardt sammen hele sesongen!

Dem som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!

Tusen takk til fotograf Samule Andersen!

Det blir bra! J16 klemmer og gratulerer hverandre etter årets Baldusfinale april 2022.

Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem