Magnus er tatt ut til landslagssamling i Beach-håndball

Beachgutta dro til samling i Malaga i dag! Magnus Sandvik Mangrud gleder seg stort til å spille håndball i sola. Vi satser på at han kommer tilbake med masse solenergi når han er tilbake i Lillehammer søndag.

«Endelig håndball i sanden igjen» skriver de på handball.no. Klubbens scoringsmaskin og multikunstner er så heldig å få være med på samlingen. Fra i dag til søndag skal beachgutta samles på Malaga for å trene på beachferdighetene sine. Der skal de trene, spise, sove, kose seg, og forberede seg før årets beach kamper starter igjen. I fjor endte Beachgutta på en 6 plass i EM i Bulgaria etter tap mot Portugal.

Magnus Sandvik Mangrud sier han er heldig som får være med på dette, og anbefaler de som syns Beach-håndball høres gøy ut å melde seg på samlingen i Gjøvik 3.mai kl 18:15-20:30. Her er det førstemann til mølla prinsippet som gjelder, så vær rask hvis du syns dette høres ut som noe for deg. Samlingen gjelder for gutter og jenter født i 2006/2007.
Les mer om samlingen her

Klubben er stolte over å kunne sende en sunn profil som Magnus avgårde til varmere strøk! Etter en knakandes innsats for laget over lang tid er det godt for klubben å vite at han får noen velfortjente dager i sola hvor han kan dyrke sin store lidenskap håndball.

Vi ønsker Magnus lykke til på samling, og håper han får mulighet til å teste ut flere av triksene sine på Malagas strender!

Takk til fotograf Samuel Andersen!


Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem