Mie tilbake på banen!

Mie Blegen Stensrud var svært uheldig før damenes oppkjøring i forbindelse med årets sesong. Etter en turbulent start, og etter mye frem og tilbake i forbindelse med en omdiskutert skade, er endelig Mie tilbake på banen der hun hører hjemme!
Dette til stor glede for flere på laget. Ikke minst for en av damenes mest lojale publikummere. Her ser du pappa Kjetil på plass på tribunen for å heie henne frem!

Som sagt er det et ungt lag som kjemper for å beholde plassen til LFH09 på damesiden i år.
At Mie Blegen Stensrud er tilbake kan bety en vesentlig forskjell for damelaget som har et behov for at flere spillere med tilknytning til klubben over tid, kan ta i et ekstra tak fremover.
Mie har trent og spilt i kortere og lengre perioder for A-laget til LFH09, og fullførte sitt siste år på håndball-linja på NTG i fjor.

Blant klubbens ivrige supportere beskrives Mie som en tøff spiller. En spiller som er villig til å blø for drakta, og med hjerte for klubben! Hun har en ståpåvilje som kan gjøre henne istand til å snu viktige kamper i den kommende sesongen, hvis hun virkelig bestemmer seg.

Her ser du Sara og Mie i damelagets siste kamp mot Storhamar før jul. Selv om Storhamar gikk av med seieren (23-32) kjempet Mie og Sara som helter i 60 minutter. Sara Bjorli Lund spilte en av sine beste forsvarskamper denne sesongen, og ble kåret til beste spiller på hjemmelaget! Gratulerer til dem begge.

Vi ønsker Mie lykke til i den kommende sesongen! Og krysser fingrene for at det harde arbeidet med å komme tilbake etter skade kan gjøre henne enda bedre rustet for de tøffe kampene som venter damelaget i 2022.

Vi gleder oss til å se dem begge i aksjon igjen på Jorekstad!


Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem