LFH09

Lillehammer Faaberg håndballklubb er en klubb med årelange tradisjoner. Klubben har som mål å være god på både topp og bredde! Klubben ønsker å være et samlingssted for alle med en interesse for håndball. Om du er ny i byen eller en gammel kjenning, spiller ingen trille! Velkommen til klubben som sikter seg inn på å være en samlende arena for folk flest. Engasjement, tradisjon, og ikke minst, god gammaldags dugnadsånd er noen av våre viktigste kjerneverdier!

LFH09 er en klubb for både gutter og jenter, unge og gamle! Ønsker du å spille for klubben kan du kontakte en av våre trenere eller teamledere. Ønsker du å være med å heie, eller å bare hjelpe noen av lagene med å nå sine respektive mål? Da kan du kontakte marked og arrangementsansvarlig.

Vi jobber for øyeblikket med å utvikle egne utviklingsgrupper både for de som vil satse, og for de som vil være med for moro skyld. Våre yngste spillere er 6 år, de eldste er nærmere 50!

Hvis du ønsker å bidra til klubben med å stille opp på dugnad eller bare for å heie lagene våre videre fremover, ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg!


Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem