Seier for herrelaget mot Toten

Herrene våre tok turen til Toten for sesongens andre seriekamp.

Toten scorer det første målet i kampen før vi scorer de neste 4 målene. Toten biter seg fast og jobber seg inn i kampen og etter 13 minutter av første omgang er stillingen 6-6. Etter dette drar vi sakte men sikkert ifra inn mot pause og vi går i garderoben med en 9-13 ledelse. Første omgangen vår var litt rotete og preget av mange skuddbom.

Etter pausen holder vi avstanden og drar ytterligere i fra. Etter halvspilt omgang leder vi 13-20.

Kim Tajet Skaug og Simen Berntsen fra kampen mot Rælingen

Det siste kvarteret så har vi god kontroll og vinner tilslutt komfortabelt 20-30. Vi faller litt i konsentrasjonen underveis i kampen, men vi kontrollerer allikevel inn 2 nye poeng på kontoen.

Målscorere LFH09: Kim Tajet Skaug (6), Pelle Skorge (5), Simen Berntsen (4), Petter Feiring Ellingsen (4), Magnus Sandvik Mangrud (4), Mehdi Hashemi (2), Audun Breen Røragen (2), Fredrik Kim Ødeli (1), Sondre Brørby Fivelsdal (1) og Kristian Skjåk Salsten (1)

Petter Feiring Ellingsen fra kampen mot Rælingen

Toppscorer Toten: Sander Nyborg Pedersen (4)

I helgen serie åpner damelaget vårt med dobbelt kamp i Trondheim, mens herrelaget spiller en kamp i Trøndelag på søndag

Neste uke er det Cup uke på Jorekstad når begge våre seniorlag tar i mot Rema 1000 motstand i 3 runde NM