Seier i første runde i aktivitetsserien!

Søndag var det endelig i gang for aktivitetsserie også. Heldigvis stilte Vaaler og Skjåk svært serviceinnstilte og kunne stille opp med både godt humør og utlån av keepere.

Det ble en kjempefin dag for damene i deres første runde av aktivitetsserien! Selv om flere planer ble endret i siste liten, ble det fulltreffer på fulltreffer søndag.

«At aktivitetsserien var det rette valget for oss i år – er det ingen tvil om!» Meddeler en entusiastisk Maria Vikan Opheim etter kamp. Hele laget strålte etter to fullførte kamper, og to seiere i sekken på vei hjemover.

Damene legger også til at keeperne de var så heldige å få låne gjorde en svært god jobb, og bidro til at laget som måtte stille med kun en innbytter på benken kjente på at de fikk spilt meget fin håndball. Både de delvis planlagte og improviserte vendingene og overgangene fungerte akkurat som de skulle.

«Tempoet og innstillingen til hele arrangementet passet oss godt» Forklarer Maria som sammen med Kristina Bakkemo og Thea Marie Borgersen har geleidet laget gjennom en tøff vinter.

Amalie Estensen legger til at hun «Kosa seg ihjel!»

Sluttresultatet mot Jømna/Heradsbygd ble 20 – 14 og 12 -20 i favør LFH09.

Alt i alt ble dette en svært positiv opplevelse for hele laget.

Vi gratulerer så mye med seier til aktivitetsgjengen! Dette var virkelig gledelige nyheter.


Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem