Vi kan ikke klage!

Herrene spilte lørdag årets fjerde kamp på hjemmebane, og kontrollerte inn 37-16 mot Strindheim. Så langt har klubben sammenlagt vunnet en av to mulige, og 3 poeng mot Strindheim i år. Torsdag møter damene Elverum, ett av to lag herrene har gitt fra seg poeng mot hittil i sesongen. Søndag møter gutta tredjeplassen på tabellen, Bergsøy. Hør hva gutta motvillig hadde å si om dagens kamp.

Gutta fortsetter i kjent stil

Det var langt i fra på hengende håret, slik årets første damekamp mot Strindheim endte forrige lørdag!
«Vi begynner å komme tilbake i gamet igjen etter pause» forklarer Ødeli. «Vi bommer fortsatt for mye, men det er helhetlig en god kamp» hevder Mehdi Hashemi, som forøvrig scorer tre mål i dagens kamp.


Heldigvis viste gutta mer rutine, og lagånd i dag, enn i de første tre kampene. Banens beste ble igjen Magnus Sandvik Mangrud, som ble svært godt servert av sine lagkamerater. Nummer 8 scorer i kjent stil 8 mål, selv om flere av disse må sies å være servert av flere på laget. Hvis ikke på gullfat, så iallfall på sølvfat. Fredrik Kim Ødeli er fortsatt så absolutt på vei til å finne tilbake til målformen. Selv om noen av mulighetene han gir videre til blant annet Magnus, helt sikkert er sjanser han også hadde klart å sette selv. Det skal dog sies at hvis en målstatistikk blir avgjørende i siste instans, spiller gutta utrolig godt på lag i dag.

Pelle Skorge utmerker seg

Også Pelle har meldt seg på i målstriden, og scorer i dagens kamp fire viktige mål. Sammen med Kim Tajet som også sørger for fire treffsikre skudd. Så til tross for at, bank i bordet, det ser ut som Magnus Sandvik Mangrud er på vei til å finne tilbake til scoringsformen for fullt – er det godt å vite at det er flere på lur før søndagens strid mot Sunnmøre.
Jørgen Bakke står som vanlig en meget god kamp, men også i dag utmerker Avery Edmunds seg, spesielt i 2 omgang. Han serverer blant annet Pelle Skorge og banens beste treffsikre utspill gang på gang.

Neste kamp

Torsdag kl 19:00 er det damenes tur til å grilles. Da kommer Elverum igjen på besøk, og det ryktes at damene jobber med en slagplan. Det skal påpekes at Elverum er soleklare favoritter, da de ligger på en nåværende andreplass på tabellen.
Allikevel er vi spente på hva damene kan klare i årets andre kamp på hjemmebane!

På søndag venter altså medaljekjemperen Bergsøy kl 14:00 på gutta, også på hjemmebane.

Tilsammen har herrelaget og damelaget unnagjort fem viktige kamper hittil i år! I løpet av uka vil de være ferdig med de 7 første. Alle på hjemmebane!

Hvor? Jorekstad
Når? Torsdag kl 19:00 og søndag kl 14:00
Bli med og heie både gutta og damene våre frem på hjemmebane de siste to kampene! Før de riktig så tøffe bortekampene er i gang igjen for fullt!

Vi vil også rette en spesiell takk til fotograf Samuel Andersen og alle frivillige som møtte opp på kort varsel midt i vinterferieavviklingen! Tusen hjertelig takk.

Dette hadde ikke gått uten dere!

Situasjonen viser Mie Blegen Stensrud rett før damenes siste sjanse som kunne sikret seier og 2 poeng mot Strindheim i første hjemmekamp 2022

Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem