Vi varmer opp til Baldus Cup!

Gutter 11 møtte Biri, Øyer-Tretten og Fron i Skogenhallen i dag. De var egentlig godt fornøyd med èn seier og to tap. Det viktigste som skjer nå er Baldus Cup, forklarer de!

Vi gleder oss til Baldus-cup!

Det var en herlig gjeng som troppet opp i kafè-delen til Skogenhallen i dag! Gutter 11 var soleklare på at det er Baldus som gjelder nå. Treningene er egentlig bare en øvelse, forteller de. En øvelse til kampene som snart skal spilles over hele Lillehammer. Og Fåberg så klart!

Da kan man spille håndball overalt – det er det som er så gøy med Baldus! Forteller Max-Leander. Resten av gjengen er helt enig. De trener mest for å øve seg til kamp.

Eik og Johannes forteller også at det som er ekstra gøy med håndball er å samarbeide med andre, og på den måten få bedre kontakt med hverandre. – Håndball er et lagspill, forklarer Iver og Fredrik. De syns det har vært kjedelig med avlysningen av spesielt kamper i tiden som har vært. Derfor er de strålende fornøyd med at Baldus Cup nærmer seg.

Det er viktig å spille håndball for gøy, men det er også gøy å kunne forberede seg til til kamp og ta det opp på et nivå sånn at man ser litt hva man kan gjøre bedre og sånn, enes de om.

I bakgrunnen jobber ivrige foreldre på dugnad!

Bak i kulissene hører man summingen av foreldre som virkelig har tatt i et tak for å holde både Skogenhallen, kafeen og alt dette andre som tilhører en kampdag for gutta gående. J16 stiller som dommere, og små-søstre er med og serverer i kiosken. I dag ble de siste vaflene solgt også, så vi håper flere er klare for å bidra med vaffelrøre, og til å melde seg på Baldus-vaktene nå i den siste innspurten før det skal smelle håndballer i hele byen!

Tusen hjertelig takk til dere som har gitt det lille ekstra. Vi er fullstendig klar over at dette har kostet! I de siste ukene håper vi at flest mulig vil gå sammen og gi barna og ungdommene en skikkelig avslutning på dette besynderlige året, som har bydd på utfordring for flere av oss.

Og takk igjen til Max Leander, Iver, Fredrik, Eik og Johannes som byr på seg selv! Det er herlig å være arrangementsansvarlig når folk slenger seg med i siste liten og kommer på eget initiativ og spør «Kan vi være med og!?»

Kanskje har vi alle noe å lære av disse gutta? En ting ble hvert fall gjort klinkende klart i dag. Etter at G16 har møtt Storhamar i Skogenhallen på tirsdag kl 18:30, så er det faktisk Baldus Cup som gjelder for flere nå!

Vel blåst, G11!
Gratulerer så mye med seieren, og en herlig laginnsats i flere ledd.


Sponsorer

Bli medlem i LFH09!

Møt opp på en av våre treninger hvis du ønsker å spille håndball!
Klubben er åpen for alle, og våre treningstider, samt kontaktinformasjon til trener på laget ligger tilgjengelig på en av våre lagsider. Håper vi sees :)

Bli medlem